Autor Tema: Sajam pčelarstva u Podgorici  (Pročitano 2880 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Sajam pčelarstva u Podgorici
« poslato: Septembar 30, 2013, 23:08:13 »
Dana, 27.09.2013. godine bio sam na sajmu gost predsednika pčelara Podgorice, g. Mirka Šćepanovića.
Bilo je lepo videti vrlo ukusno opremljene štandove sa pčelinjim proizvodima.
Cena medova se kretala od 8-10 evra za teglu!
No, ono što me inpresioniralo jeste susrte sa forumašima koje prvi put vidim uživo!
Miloje, Damir, Vlatko... a tu su i Dalibor (izvanredan domaćin), pa Vlado Šebek.
Družismo se, popričasmo uz kaficu i stiskom ruke označismo i pčelarsko prijateljstvo uživo!
Bilo je za pamćenje.

Hvala Daliboru na vrlo, vrlo srdačnom dočeku i druženuu za ceo dan.

Van mreže Vujašević Miloje

• Lutka
  • Član na forumu od: Jan 2013
  • Starost: 53
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Peuta - Podgorica 295 m-n/v
Odg: Sajam pčelarstva u Podgorici
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 02, 2013, 23:20:56 »
Profesore rece mi Dalibor da ste nastavili s druženjem do uveče. Znači sajam u Podgorici na vas ostavio pozitivan utisak. Moram ti reće da mi je jako drago što smo se upoznali, pa se nadam da ću nei drugi put imati malo više slobodnog vremena za druženje.
Ne kaži sve što znaš, ne čini sve što možeš, ne vjeruj svemu što čuješ.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 02, 2013, 23:50:41 »
Naravno Milivoje da će biti vremena za druženje!
Uostalom, ti si bio izlagač pa si ostavljao štand sam da bi popio piće sa nama.
I meni je jako drago da sam sreo pčelara, osvajača zlatne medalje sa sajma iz Novog Sada i proizvođača eko meda.
A još draže da sam upoznao jednog dobrog čoveka i kolegu.
Ma, svi ste toga dana bili više nego srdačni i predusretljivi.

Tamo sretoh i Jovu Jovanovića, predsednika pčelara iz Cetinja, našeg člana foruma ali nažalost slika koju sma načinio nije upsela!?

Upoznao sam i jednog od najstarijih uzgajivača matica u CG (ove godine preko 1000), g. Žarić Vlada - uslikasmo se,  a ličnio sam upoznao i urednika vašeg časopisa za koji pišem tekstove, g. Veseljka Koprivicu.

Na sajmu je bio i Rale iz Beograda sa melemom za vene koji je prvi put izlagao na Zlatiboru još 2006 godine kada sam bio predsednik Asocijacije pčelara Zlatiborsko-Moravičkog okruga!

A uveče druženje sam nastavio sa pčelarom Rajkom Đuraškovićem koji je ljudina za poštovanje

Sve u svemu, Podgorica septembar 27. za pamćenje.

Hvala vam dragi prijatelji.

Van mreže Šebek Vlado

• Gost
  • *
  • Starost: 70
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bijelo Polje 500 m
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 07, 2013, 21:34:10 »
 Hvala ti prijatelju Djole na izvjestaju sa sajma iz Podgorice , bilo je zaista lijepo  i bilo je izvanrednog druzenja u subotu vece na veceri  gdje smo ostali do ponoca. Zao mi je bilo sto si morao da ides za Budvu da nisi bio sa nama . Ja sam evo tek veceras uspio da pogledam forum,bio sam u nekim obavezama a i odselio sam pcele na zimovanje  u  Podgoricu u mjesto Kokoti put Cetinja . Mogu ti reci da ima unosa nektara sa metvice to je jedan plavi granati cvijet i ima miris mente ako bi podrzalo vrijeme pet sest  dana bilobi znacajnijeg unosa,  mada nebi bilo pozeljno da produzi leglo sto vjerovatno hoce. Zao mi je sto nijesam bio u mogucnosti zbog obaveza da dodjem na Tasmajdan a rekli su mi da je bilo odlicno i da je bilo opreme kao nikad do sada. Pozdrav za tebe i sve citaoce ovog foruma. Vlado