Još koji dan i ...Jedva čekam da posle dužeg vremena sretnam ljude,naše drugare i prijatelje koji dugi niz godina dolaze kod nas u Baljevac.Ko laste,samo što se one vraćaju u proleće a naši izlagači početkom septembra.Za njih naše društvo obezbedjuje prostor i istovetne štandove koji ujedno imaju i tende koje štite od eventualne kiše i sunca.Izlagačima koji ostaju i drugi dan po njihovoj želji mi rezervišemo spavanje na nekoliko lokacija i objekata koji pružaju takve usluge prenoćišta.Oni koji ostaju i drugi dan zajedno sa našim članovima imaju organizovanu večera sa muzikom,doduše plaćaju pola cene.Zbog cene koštanja iznajmljivanja štandova koji mi vršimo čak u Kraljevu i njihovog transporta prinudjeni smo da vršimo naplatu od 1000 dinara po štandu.Nekada dok je Baljevac bio mali Detroit i imao preduzeća koja su dobro radila,bila su i darodavci našem deuštvu pa toga nije bilo.Ali kriza je učinila svoje tako da drugih rešenja jednostavno nema.Uprkos svemu mi i ovoga puta možemo da se pohvalimo sa znatnim brojem najavljenih izlagača koji u ovom momentu prelazi 35.I to 27 nam dolaze u goste a ostatak čine naši članovi.