Autor Tema: KOMENTARI KOJI IMAJU DUŠU!  (Pročitano 77 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 78
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
KOMENTARI KOJI IMAJU DUŠU!
« poslato: Maj 07, 2026, 17:48:05 »
Evo nekih pisanja na društvenim mrežama koji po mom skromnom mišljenju imaju "pravo" da se ne zaborave
i da ih ne prekrije masa drugih poruka!

Moj uvaženi kolega pčelar i prijatelj Nehad Hasović - Nex bio je na Slavi kod mene i napisa na svom profilu:

Na Đurđevdan 6 Maja put me odveo na Zlatar, u dom profesora Đoka Zečevića, gde su me dočekali srdačnost domaćina, mir planine i ljudi koje spajaju iste vrednosti.
Uz profesora, njegovo društvo i velikog pčelara Radojicu Drulovića, razgovori su se nizali od života i ljudi, pa sve do onih najlepših tema — pčelarstva, meda i iskustava koja se godinama stiču.
Poseban utisak ostavljaju police pune priznanja, trofeja i medalja koje svedoče o radu, znanju i ljubavi prema pčelama profesora Đoka Zečevića, poznatog predavača i velikog poznavaoca pčelarstva u Srbiji.
Uz toplu dobrodošlicu njegove supruge Borke i prijatnu atmosferu doma, čovek još jednom shvati koliko vrede jednostavni razgovori i iskreno gostoprimstvo.
Takvi trenuci podsete da su pravi ljudi i pravo druženje najveće bogatstvo koje nosimo sa sobom.

Hvala Nex-u