Autor Tema: You Tube kanal Djoko Zecevic!  (Pročitano 1053 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
You Tube kanal Djoko Zecevic!
« poslato: Februar 18, 2022, 12:52:04 »
Moj You Tube kanal na Google koji sam osnovao na Božić, 7. januara 2009. godine prilično je posećen a do sada imam više od 4.200 pratilaca a do današnjeg dana 1.804.698 pregleda - poseta!
Na kanalu je 90% pčelarskih tema a brojna ONLINE predavanja koje sam počeo posredstavljati još 2012. godine!

Koliko se sećam to je tada bio PIONIRSKI rad a čini mi se da smo PRVI u Srbiji a i šire počeli sa takvom vrstom predavanja?

Vido zapisi sa kojima se ponosim su jedna velika Enciklopedija znanja iz oblati pčelarstva, ili možda grešim?

Bilo je brojnih komentara mojih pratioca koje ću vremenom složiti ovde ali evo jednog najsvežijeg koji dolazi od
naše koleginice Marice Jamšek iz Slovenije:
=======================================================================================
Poštovani gospodine Zečeviću!
Veoma sam Vam zahvalna da mogu da gledam i slušam ovako kvalitetna i poučna predavanja o nezi pčela preko vašeg YuoTube kanala. Prof. Dr Lebedova to ne bi videla da nam niste dozvolili da gledamo preko YouTube.

Hvala puno našoj Koleginici koja je odovjila malo vremena da bez ustezanja ili nedaj Bože ljubomore, ljudski iskaže
svoje mišljenje!

Van mreže Koneski Blagoja

• Glavni urednik
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s. Brest, Makedonski Brod, 775 mnv.
  • Tip košnice: LR, DB-12
Odg: You Tube kanal Djoko Zecevic!
« Odgovor #1 poslato: Februar 20, 2022, 10:42:36 »
Tako je Brate,
Ovo što vi radite za edukaciju pčelara ničim ne može se uporediti.
Zapamćeno će biti da u neko vreme postojao je neki Prof.Đoko Zečević koji nesebično delio pčelarsko znanje, osnovao je respektabilnih pčelarski forum koji je prerastao slobodno mogu reći u enciklopediju pčelarstva, držao pčelarska predavanja širom regiona (od toga puno besplatnih), organizovao online predavanja kako za vreme pandemije korone, ali i mnogo pre toga, takođe besplatno odnosno na svoj trošak.
Fejsbuk pre neki dan potsetio me je na jedan moj spomen, tojest objavu od 2014 godine za tada najavljeno online predavanje, pa taj spomen sam spodelio.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4771735766197201&id=100000824752656
« Poslednja izmena: Februar 20, 2022, 14:43:27 od strane Koneski Blagoja »
"Samo ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali mislim da za ovo drugo nisam siguran" - (Albert Ajnštanj)

Van mreže Simić R. Aleksandar

• Larva
  • Član na forumu od: Sep 2015
  • Starost: 51
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Laćisled, oko 220 mnv.
  • Tip košnice: DB 10
Odg: You Tube kanal Djoko Zecevic!
« Odgovor #2 poslato: Februar 20, 2022, 19:40:54 »
Hvala profesore sto delite vase znanje i iskustvo ovako javno.Siguran sam da mnogi dele mišljenje da se iz svake vaše objave može nešto novo naučiti.Pozdrav i svaka podrška vašem radu.