OSTALE FORUMSKE TEME > Moje mesto - grad, selo...
Moje selo Gornje Crnjevo-moj grad Ivanjica
Stojanovic Živoslav:
E, moj Gorane, bolje bi ti bilo da nisi "čačkao mečku". :(
Ja Dedu razumem, jer i moja iskustva su slična.
Dragicevic Grujica:
Bravo Slobo.Ovaj na koga cilja Goran ... pa on je samo rođen u Ivanjici, a po priči mojih dede i oca njegove pristalice u našem kraju se borile sa dviskama i gibanicom...!
Đoko Zečević:
Komentar na NULTU poruku glasi:
dragi Deda nemaš nikakvog razloga da se meni zahvaljuješ jer ti imaš otvoren put da pišeš i opisuješ sve što poželiš!
Imao sam sreću a i zadovoljstvo da obiđem G. Crnjevo i budem gost na imovini našeg Slobodana Lukovića!
Video sam vikend kuću, letnjikovac, voćnjak i pčelinjak, zadržao se sa Dedom u podužem razgovoru a radujem se što sam
ovde pročitao detaljniji opis o čemu mi je Deda pričao ali sam malo bio i zaboravio!
Dodao sam tri sličice iz moje fototeke a evo i uz ovu poruku ide nekoliko sa tog druženja 6.11.2015. goidne!
I na kraju da kažem da se radujem pisanju i ostalih kolega o svom mestu, o svojim životnim događajima jer je to lepo čitati i
upoznati ljudski život a nas sve ovde članove smatram jednom velikom porodicom, pa zašto da ne znamo nešto više o nama?
Veliki pozdrav Dedi i Kolegama!
Đoko Zečević:
Evo Deda dragi još nekiliko sličica od prije 15 godina iz tvog V. Crnjeva odnosno sa tvoje hacijende i pogledom na Međurečje
ako se ne varam!
Data i uslikasmo se na tvom letnjikovcu uz čašicu i divne razgovore.
Imam još puno snimaka ali za sada je uz NULTU poruku sasvim dosta!
Rakovac Goran:
Поштовани Деда ,
Након наших међусобно размењених пп порука а и у договору са домаћином овог форума обраћам Вам се још једном на овој Вашој теми. Оригиналну пп поруку нисам сачувао па ћу је овом приликом поновити у вероватно нешто измењеном облику али суштински исте садржине.
Мојом поруком од 13.јануара нисам имао намере да на било који начин повредим осећања било ког члана овог форума а поготово не Вас лично обзиром да Вас сматрам озбиљним и коректним човеком. Разумем повређеност коју је код Вас изазвала моја порука и заиста ми је искрено жао што је до тога дошло и што сам повредио Ваше успомене и осећања те Вам се овом приликом због тога најискреније извињавам.
У уверењу да смо заједничким напором превазишли овај немио догађај изазван мојом кривицом срдачно Вас поздрављам.
П.С.
Домаћину форума остављам на одлуку да у договору са Вама обише поруке које су изашле из ове теме .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju