Poštovane kolege,
razmišljate li vi o ovom problemu?
Mene to veoma brine.... ?
Džabe nam tehnologije, pčelinje paše, predavanja "Kurte i Murte" i ostalo, ako nas to podkači!
Ja, ovako mator svojim kolegama u firmi dadoh danas jedno ovakvo upozorenje, pa neka vide kako im je činiti.... ?
Ja sam svoje proživeo i doževeo, a oni neka vide.... :
U P O Z O R E NJ E
Ponašanje zaposlenih s obzirom na prodor Korona virusa
Mole se zaposleni da se pidržavaju sledećih pravila:
1. Prilikom dolaska na posao koristiti sopstveno vozilo (kola, bicikl ili pešice), a ne javni prevoz. Voziti ili odvoditi lično decu u vrtić ili u školu. Ako uočite neki problem, javiti se direktoru svakog jutra na telefon xxxxxx,
2. REDOVNO PRATI RUKE SAPUNOM (čvrstim, ne tečnim) i izbegavati rukovanja, grljenja i ljubljenja,
3. Na terenu forsirati sastanke na otvorenom, a ne u kancelarijama ili u kontejnerima,
4. U slučaju bilo kakvih zdravstevenih smetnji, posebno tipa gripa, kijavice i sl., lično ili u porodici, onda treba ostati kod kuće i javiti se direktoru,
5. Ne koristiti restorane, javne WC, javna okupljanja, a odlazak u supermarkete svesti na najnužniju meru. Svako mora da ima svoju čašu i da je posle upotrebe opere,
6. U slučaju da se uvedu karantini, svu opremu koja je bila na terenu treba dezinfikovati.