Autor Tema: FORUM SE I DALJE UVEĆAVA BROJČANO!  (Pročitano 8503 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
FORUM SE I DALJE UVEĆAVA BROJČANO!
« poslato: Maj 22, 2017, 08:58:48 »
Radujem se jer i pored raznoraznih nasrtaja, omalovažavanja domaćina (što je jedan od osmišljenih načina da se iznerviram i sajt zatvorim), naš forum se i dalje polako ali sigurno uvećava!
I pored brojnih profila na društvenim mrežama, ipak je forum mesto masovnog delovanja i istinitosti u porukama
a vrlo je lak za proveru tačnosti jer brojne teme i poruke su na dostup svakom članu!
Ipak, nijedna lična profilna grupa na društvenim mrežama, nema ovoliko članova, kojima su dostupne raznorazne informacije
iz oblasti pčelarstva?
Forum svakako ima i ulogu "mentora" mladim kolegama što je jedna od njegovih prednsoti.

Već smo prešli cifru od 3500 članova što je za mene zaista impozantno i vrlo sam ponosan a i zahvalan našem članstvu.

Nadam se da će Gospod Bog svim našim članovima podariti svaku sreću i radost kako ličnu, porodičnu tako i pčelarsku.

Živeli!

Domaćin foruma

Van mreže Stojanovic Živoslav

• Urednik
  • Starost: 76
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Palić, 111 m/nv
  • Tip košnice: LR i AŽ Namjesnik
Odg: FORUM SE I DALJE UVEĆAVA BROJČANO!
« Odgovor #1 poslato: Maj 22, 2017, 09:32:52 »
Ne daj se druže!
Glavu gore!
Sve će to jednog lepog dana narod pozlatiti!
A, oni, ne dobronamerni, dupeuvlakači i ulizice, otići će na đubrište pčelarske istorije...
Svaki pčelar ima više buba u glavi nego li u košnici. :)

Van mreže Stanković Ivan

• Larva
  • Član na forumu od: Mar 2015
  • Starost: 55
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zwijndrecht 100m
« Odgovor #2 poslato: Maj 22, 2017, 10:01:50 »
Cestitam profesore.
Broj clanova je jasan dokaz da forum sluzi svrsi. Mladi pcelari mogu dosta toga da nauce ,
a stariji i iskusniji da se podsete , prenesu svoja znanja na mladje, i da se svi zajedno druzimo i upoznajemo.
Verujem da ce ovog foruma jos dugo biti na ponos domacina a i nas clanova.
Medno i pozdrav iz Holandije.
" Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti ! "
   Bob Rock

Van mreže Lukovic M. Slobodan

• Matica
  • Starost: 91
« Odgovor #3 poslato: Maj 22, 2017, 10:08:36 »
Ovog trena ukljucih se na  forum i citam: 9 gostiju i 5 korisnika !
To  se dogadja skoro svakog puta, pa posto spadam u najstarije clanove Foruma BPP
( prvi se registrovah a tu su i 82 godine zivota) pozivam sve kolege koji nisu registrovani
da se registruju,jer to nista ne kosta a pristup imaju svim temama. Pored svega imaju
i mogucnost ucestvovanja u raspravama koje se vode na forumu.
Moja poruka domacinu:
,, Ne moze nam niko nista
jaci smo od sudbine
mogu samo da nas mrze
oni sto nas ne vole "  M.M.
Idemo dalje, do kraja ove godine da nas bude 5.000 clanova.Neka svaki clan uclani na
ovaj forum barem jednog novog clana.
Veliki pozdrav i medno...Deda

Van mreže Rakovac Goran

• Matica
  • Član na forumu od: Nov 2013
  • Starost: 65
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Velika Plana, Radovanje 225mnv
  • Tip košnice: РВ - ЕВ
« Odgovor #4 poslato: Maj 22, 2017, 10:17:51 »

Чињеница да је форум достигао број од 3.500 чланова говори сама за себе. Лично сам овде научио јако пуно ствари и упознао људе са разних страна . Са некима од њих се сада редовно чујем телефоном , дружим и посећујем. Све је то једно велико богатство у овом времену отуђености. Зато Професоре и домаћине честитке и Вама и свим члановима који га редовно посећују. Коме се не свиђа овде и не треба да буде. Уосталом, свако сам бира себи друштво. Ја сам изабрао ово и мислим да нисам погрешио. Поздрав.

Van mreže Đorđević Z Milan

• Matica
  • Član na forumu od: Jan 2017
  • Starost: 42
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Selo Drenovci, Zaseok ORLOVICA, Opština Kosjerić, oko 750 m/nv
  • Tip košnice: LR telo (plodište) + polunastavci 155mm (medišta)
« Odgovor #5 poslato: Maj 22, 2017, 17:14:10 »
Sve čestitke!  :) Forum BPP polako ali sigurno izrasta u veliku online zajednicu pčelara sa prostora našeg govornog područja. I pravo je mesto za sve pčelare, i zbog rasprave (sučeljavanja mišljenja) i zbog edukacije ali i zbog druženja. Pozdrav!
Ne postoji ništa tako praktično kao dobra teorija.

Kurt Lewin

Van mreže Laković Predrag

• Matica
  • Član na forumu od: Mar 2015
  • Starost: 59
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Vrnjačka Banja, 210 m
  • Tip košnice: Db-12,Db-10
« Odgovor #6 poslato: Maj 22, 2017, 21:08:34 »
Pravi profesionalni - edukativni forum. Sloboda iznosenja stavova i misljenja ali sa usmerenjima starijih kolega da ne bi doslo do odstupanja u pravilnom radu sa pcelama a samim tim i do nezeljenih posledica po nase pcele, narocito kod mladjih kolega koji su se upustili za njih nesto sasvim novo. Kreativnost svakog pojedinca sa novim razmisljanjima i pogledima je uvek pozdravljena i nije odbacena sve dok se ne potvrdi u radu.
Predlozio bih jedino profesoru i vlasniku ovog foruma, da u situacijama kada dodje do  prepirke, neprijatnih tekstova , takve tekstove ako su neprimerene sadrzine datoj temi odmah brise ili ako su tekstovi prepucavanja koje bolji pcelar, prebaci u jednu novoformiranu temu "Prepucavanja" ili nesto slicno tome, da ne kaze neko "eto ne da mi da pisem", pa ko zeli da cita neka cita na toj temi a ne na primer u temi dnevni izvestaj sa pcelinjaka.
Jos dosta novih kolega dobronamernih i zeljih znanja a profesoru dug zivot. Pozdrav iz Vrnjacke Banje .

Van mreže Pavlov Dragi

• Matica
  • Član na forumu od: Feb 2013
  • Starost: 69
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Demir Kapija, Došnica, 174 mnv
« Odgovor #7 poslato: Maj 22, 2017, 21:34:22 »
Forum sa ovolikim brojem članova već je postao institucija i garantovanu budućnost.
Bukvalno svaki dan čitam nove poruke, ali smatram da je za broj od više od 3500 članova samo mali broj aktivnih koji redovno pišu i izveštavaju sa terena.
Nedostaju mi komentari nekoliko kolege koji su ranije redovno pisali i davali vedriji ton na forumu.

Ipak, svako sam odlučuje na koji način će učestvovati na forumu.
Domaćinu Đoki, želim dobro zdravlje da i dalje uspešno vodi forum i svim članovima želim mednu sezonu.

Van mreže Koneski Blagoja

• Glavni urednik
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s. Brest, Makedonski Brod, 775 mnv.
  • Tip košnice: LR, DB-12
« Odgovor #8 poslato: Jun 06, 2017, 18:05:14 »
Nema me već duže vremena na Forumu od opravdanih pričina za koje nešto zna naš domaćin i vlasnik foruma.
Evo danas malo vremena bio sam se logirao na Forum i najpre pogledah broj članova a zatim vidoh i ovu temu.
Pročitao sam i sve iskrene poruke u ovoj temi, i šta da kažem: Čestitke Domaćinu i zahvalnost kolegama na ove lepe poruke.
Usput čestitke kolegi Žiku Stojanoviću što u međuvremenu pridružio se nama u uredničkom timom.
Ako dragi Bog da uskoro celosno i aktivno vraćam se na Forum.

Pozdrav svima,
"Samo ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali mislim da za ovo drugo nisam siguran" - (Albert Ajnštanj)

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
« Odgovor #9 poslato: Jun 07, 2017, 07:16:37 »
Kolege drage, Vama koji ste našli vremena da napišete par rečenica o ovoj temi, od srca hvala jer ste prijateljski
i odvažno napisali ono što mislite o forumu.
Šta da kažem već samo da sam srećan i zadovoljan jer forum ide dalje.
Svrha osnivanja je prepoznatljiva svima koji vole da se druže da razmenjuju mišljenja i učestvuju u analizama i raspravama
o pčelarstvu bez trunke egoizma i  sebičnosti, što me svakako raduje.
Pa iako se neki put pogreši u temi, nećemo se ljutiti jer je ljudski grešiti, naravno ako to nije zlonamerno!
Živi mi i zdravi bili i samo napred...

Nema me već duže vremena na Forumu od opravdanih pričina za koje nešto zna naš domaćin i vlasnik foruma.
Evo danas malo vremena bio sam se logirao na Forum i najpre pogledah broj članova a zatim vidoh i ovu temu.
Pročitao sam i sve iskrene poruke u ovoj temi, i šta da kažem: Čestitke Domaćinu i zahvalnost kolegama na ove lepe poruke.
Usput čestitke kolegi Žiku Stojanoviću što u međuvremenu pridružio se nama u uredničkom timom.
Ako dragi Bog da uskoro celosno i aktivno vraćam se na Forum.
Pozdrav svima,

Dragi moj dobri prijatelju i brate Blagoja,
znam da si bio vrlo opravdano sprečen da učestvuješ u radu foruma a iskreno jako je nedostajalo tvoje prisustvo,
ali sam srećan da si se oglasio i hvala ti veliko na tome!
Hvala na čestitkama meni i našem forumu.
Želim ti da sve tekuće probleme rešiš na lično zadovoljstvo a nastavak druženja očekujem uskoro.

Veliki (golem) pozdrav svima sa planine Zlatara

Van mreže Stojanovic Živoslav

• Urednik
  • Starost: 76
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Palić, 111 m/nv
  • Tip košnice: LR i AŽ Namjesnik
« Odgovor #10 poslato: Jun 10, 2017, 09:33:23 »
...
Ako dragi Bog da uskoro celosno i aktivno vraćam se na Forum....

Hvala prijatelju!
I radujem se tvom povratku, mislim aktivnom!
Svaki pčelar ima više buba u glavi nego li u košnici. :)

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 30, 2017, 18:53:19 »
Danas naš forum broji 3.575 članova a svaki dan po neko se učlani!
Drago mi je zbog toga jer iskreno i pored brojnih grupa na društvenim mrežama što ih skoro svi otvaraju, naš forum ima vrlo
značajnu ulogu jer sve poruke sistematizuje i diskusije su uglavnom konstruktivne!
Što bi se reklo nema tzv. lupetanja i pisanja napamet!
U okviru 2.839 tema napisano je do sada 68.874 poruke u kojima preovladavaju pčelarske diskusije!
Još neki dan pa će sneg i biće više vremena za pisanje, nadam se?

Jako mi je žao što su neki naši istaknuti članovi prilično sujetni tj. manje tolerantni i više ne pišu ali se nadam da će smoći snage i oprostiti svakome pogreške jer svi koji slove da su vernici (bilo koje vere), znaju da praštanje ima pozitivan efekat na onoga ko prašta!

Koristim priliku da sve čalnove kako aktivne tako i pregledače pozdravim i poželim zdravlje, ličnu i porodičnu sreću!

Vaš domaćin foruma!

• Matica
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Selo Drenovci, Zaseok ORLOVICA, Opština Kosjerić, oko 750 m/nv
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 30, 2017, 19:04:55 »
Poštovani profesore, čestitke Vama ali i svima nama članovima! Naš forum je pčelarsko blago enciklopedijskog karaktera!
Ma kakve društvene mreže, nikada se bilo kakve online grupe ne mogu meriti sa organizovanim forumom.
Pozdrav Vama i svim članovima, a biće pisanja i te kako! :)

Kurt Lewin

Van mreže Koneski Blagoja

• Glavni urednik
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s. Brest, Makedonski Brod, 775 mnv.
  • Tip košnice: LR, DB-12
« Odgovor #13 poslato: Novembar 02, 2017, 21:52:48 »
Čestitke Damoaćine,
Evo konačno vratio sam se iz sela i večeras odobrio nalog za još dva nova člana.
Tako je Domaćine, tako je Milane - to što se piše po društvenim mrežama .. (ajde da ne se ponavljam, smatram da negde na forum već sam o tome pisao). Na forum sve je to sistematizovano i sređeno tako da se lako može naći u najkraće moguće vreme.

Pozdrav svima,
"Samo ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali mislim da za ovo drugo nisam siguran" - (Albert Ajnštanj)

• Matica
« Odgovor #14 poslato: Novembar 02, 2017, 23:19:48 »
Poštovani uredniče, delimo mišljenje, ovaj forum zlata vredi, pozdrav za Vas!

Kurt Lewin