Evo negde u " pčelarskoj arhivi" pronađoh snimak iz sada već podaleke 2006. godine sa pčelinjaka Božidara Mijailovića - Baje u Gornjoj Kravarici!
Moj veoma dobar i drag prijatelj pokojni Munib Kapidžić, bio mi je uvek u pomoći kada je god bilo potrebno!
Sećam se 2004. godine velikog letnjeg nevremena u mom kraju da je učinio nešto što ni moji bliži rođaci koji su bili u neposrednoj blizini pčelinjaka, nisu uradili a Munib jeste iako je bio preko 40 km. udaljejn!
Naime, bio sam u Beogradu na sednici IO Spos-a (tada bejah član), kada mi je pokojna supruga javila da je katastrofa od vetra i kiše i da su popadali poklopci u dvorišnom pčelinjaku koje ona vratila na košnice!
Pokojni prijatelj Munib je iz Župe došao kolima u Komarane (15 km od moje kuće), i vratio poklopce na košnice, a rođak Mihajlo Gujaničić čija je kuća 50 metara od pčelinjaka i koji ima par košnica, nije hteo prići - navodno nije video!?
Zbog toga vrlo žalim što sam izgubio odličnog prijatelja i veoma dobrog kolegu pčelara!
Na ovom snimku nema više među nama ni Ratka Jokovića iz Lučana, takođe predivnog drugara i prijatelja koji je bio odličan pčelar i još čovek!
Evo videa sa Munibom iz 2006. godine!
Slike sa Munibom na zajedničkom pikniku 2005. godine i sa Ratkom na Zlataru takođe iste godine!...
Moje drage uspomene i sećanja!