Lepo je i za dušu korisno, uvažene Kolege družiti se a i šaliti kao vas dvojica (Istok, nova slika...ima je svaki dan na forumu...dosadih, a i Saša kada je u pitanju uniforma), ali verujte mi da je život svakoga od nas veoma nepredvidiv i nikada niko ne može znati šta će se dogoditi u dogledno vreme!!!
Kada sam postavio Dušanov snimak na naš forum nisam imao nameru da se hvalim (to bih učinio mnogo, mnogo ranije), već me na to ponukala nedavna poseta i "crv" koji me stalno grickao jer nisam imao odgovor zašto Dušan od 14.11.2014. godine ne piše na našem forumu!
(Uvek razmišljam o svom članstvu i često se pitam da li sam i koliko doprineo nečijem apstiniranju, jer i kao profesor u školi svaku ocenu sam "preboleo" razmišljajući često da slučajno nisam nekoga oštetio)!
Nisam imao Duletov broj telefona (zagubio), a Kruševac je za mene "zabranjen grad - posebna priča" za predavanje jer verovatno tamo ne bih znao da pričam o pčelama, ali sam uspeo da 09.04. 2018. godine na drugi dan Vaskrsa (boravio u Kruševcu tri dana), sa mojim dragim zemljakom, članom našeg foruma (koji se više na žalost ne bavi pčelama), Milivojem Nešovićem, pronađem kuću Dušanovu i zajedno ga posetimo!
Taj susret je za mene bio i radost i tuga a i saznanje da Dule više nije pčelar a borba za goli život je teška i bolna!
Sada mi je jasno zašto se Dušan nije više oglašavao na našem forumu, zašto nije postavljao video zapise, prelepe slike i komentare, zašto se nije javljao, a kako mi reče njegova supruga, moja koleginica, profesor Tanja, zaboravljen i od svih svojih kolega Kruševačkog kraja!?
Eto, to je na veliku žalost realnost koja iznenada dolazi i čoveka razočara da se često pita kakvi smo mi to ljudi?
I bez odobrenja, postaviću ovde dve sličice Duletove.
Takođe tu je i njegova supruga koja ga pazi i neguje a i slike sa mojim zemljakom (rođen ispod planine Javora na čuvenom Kalipolju), oficira u penziji Milivojem Nešovićem koji je nekada lepo pisao na našem forumu.
Eto, Kolege to je razlog postavljanja ovog video zapisa.