Autor Tema: Manifestacija u Bijelom Polju  (Pročitano 3260 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Manifestacija u Bijelom Polju
« poslato: Septembar 05, 2012, 08:15:56 »
Dana, 31.08.2012. godine u Bijelom Polju održana je tradicionalna izložba pčelinjih proizvoda i opreme na centralnom parku u sred grada!
Izlagalo je preko 40 pčelara iz Crbe Gore i okruženja, Prijepolja, Priboja, Čačka...
Kolega Vlado Šebek (član našeg Foruma), predsednik drštva bio je odličan domaćin.
Na ovoj manifestaciji je bilo medova sa Durmitora, Žabljaka, ispod Prokletija, sa Bjelasice, Tomaševa...
Cena meda u Bijelom Polju je 10 evra!
U toku izložbe upoznao sam mladog pčelara Berina Idrizovića koji ima 3 košnice (jednu DB i 2 LR), a kako mi je ispričao
sam pčelari jer otac to ne ume i ne interesuje se, a učenik je prvog razreda srednje škole!
Zadovoljstvo mi je što je postao član našeg Foruma i već pisao u temi predstavljanje...
Na predavanju sam se susreo i sa Mićunom Babovićem (kolege sa kojim se već poznajem), vrlo iskusnim pčelarom koje se odmah uveče učlanio na naš Forum i već se predstavio kolegama.
Takođe, upoznao sam (dobio sam sa posvetom knjigu), Dragana Đurkovića, pčelara iz Andrijevice koji je pisac knjige "Radovi na pčelinjaku po kalendaru cvijetanja biljaka"

Posebno zadovoljstvo mi je bilo druženje sa "legendom" crnogorskog pčelarstva, bivšim predsednikom Skupštine pčelara CG, mojim dragim prijateljom Zdravkom Stankovićem iz Berana sa kojim se znam dugi niz godina.

Predavanje o bitnim radnjama kod uzimljavanja, na poziv Bijelopoljaca održao sam u trajanju od jedanipo sat!

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
Odg: Manifestacija u Bijelom Polju
« Odgovor #1 poslato: Septembar 05, 2012, 08:20:48 »
Evo seta sličica koje sam snimo u Bijelom Polju.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #2 poslato: Septembar 05, 2012, 08:22:14 »
Još nekoliko sličica!

Van mreže Šebek Vlado

• Gost
  • *
  • Starost: 70
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bijelo Polje 500 m
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 15, 2012, 20:57:25 »
Zbog kvara na računaru nijesam mogao ranije da se obratim  pa evo sad koristim priliku da se zahvalim svim gostima koji su prisustvovali pčelarskoj manifestaciji u Bijelom Polju 31 avgusta i 01 septembra. 
Posebno zahvaljujem  predstavnicima udruženja iz  Prijepolja,  Nove Varosi, Arilja i Priboja  kao i Djoku Zečeviću  na i
izuzetnom predavanju koje je bilo posjećeno i pčelari su bili izuzetno zadovoljni.

Pozdrav svima.

Vlado Šebek,  Bijelo Polje
« Poslednja izmena: Oktobar 15, 2012, 21:00:50 od strane admin »

Van mreže Divac Dragan

• Lutka
  • Član na forumu od: Nov 2011
  • Starost: 70
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bistrica- Nova Varos 745m
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 15, 2012, 21:56:10 »

Evo da dodamo još koju sliku sa izložbe u Bijelom Polju.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #5 poslato: Jul 31, 2017, 09:48:09 »
U subotu 29.07.2017. godine na poziv dragog prijatelja, predsednika pčelara Bijelog Polja, Vlade Šebeka, prisustvovao sam sa kolegama sajmu meda i druženju!
Bilo je puno izlagača, kako Vlado informisa na ručku ukupno 39 iz Crne Gore i Srbije što je stvaralo prelepu atmosferu na platou oko fontane u centru grada!
Na ovoj Manifestaciji, sreos am drage prijatelje a sa kolegama razmenio iskustva iz tekuće pčelarske godine!
Sreo sam i starinu, iskusnog pčelara dragog čoveka, Zdravka Stankovića iz Berana a nakon druženja sa Mirkom Šćepanovićem otišao sam za LIPOVO, rodno mesto Mirkovo o kome ću u drugoj temi više pisati!
Kao i uvek, Vlado je organizovao i vrlo ukusan ručak za sve goste i izlagače!
Evo nekoliko sličica a nadam se da će Dragan Divac postaviti još neku?

Hvala veliko Vladu na lepom dočeku.