Iznenadi me pitanje "dali da razformiramo forum" i pomislih "bez veze" ali kada procitah sve do kraja pomislih da nije lose sto je postavljeno da se izprovociraju razmisljanja o forumu i kvalitetu njegovom.Ja sam mlad na forumu,mada i sam forum tek sto je izasao iz kolijevke,i kazem da mi se mnogo dopada,i da sam vec dobio odgovor na jedan moj strah i sada sam miran,a to je veliko.Vec sam kazao o njegovom kvalitetu na jednom drugom mjestu u ovom forumu, iako me niko nije nista pitao,ali sam sam osjetio potrebuda to kazem.Dakle ,forum "Brdsko planinsko pcelarenje" je potpuno opravdao postojanje,a i svojim raznim karakteristikama je na visokom nivou.
Sto kaze Preljevic da je odnos 5 gostiju a 1 korisnik,a ja mislim da je takav odnos i u zivotu,ako ne i jos drasticniji.Malo je ipak onih koji znaju i koji mogu reci to sto znaju,a vecina slusa i uci.Tako je vazda i bilo,ali ipak raste broj i onih koji nauce i mogu da se ukljuce u diskusiju i za ocekivati je da ce toga biti.Pogotovu sto je uspastavljen u forumu duh tolerancije u uvazavanja..Pored toga i,kako neko rece,i period godine je bitan.Ipak svode se racuni u poljoprivredii.Ja sam danas naslagao( izcijepana) drva,a onda kupi sljive, bio kroz uljanik i po nesto singao dok ma mrak nije istjerao.Sinoc palo malo kise pa pcele pitomije pa bas fino prosetati po uljaniku.
Dakle, ne mari sto je postavljeno pitanje ali ne razmisljati o gasenju foruma.Domacine samo napred i da se svi forumasi zaloze da sve bude jos bolje.
Pozdrav