Autor Tema: Prof. dr Jovan Kulinčević  (Pročitano 4027 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Prof. dr Jovan Kulinčević
« poslato: Januar 08, 2015, 22:49:26 »
Sve čestitke za Božić koje smo dobili a upućene domu Zečevića, veoma su nam drage jer dolaze od prijatelja.
Svim prijateljima koji su nam uputili čestitke povodom novogodišnjih i Božićnih praznika uz dužno poštovanje,
zahvaljujemo i želimo svaku sreću!
Beba i Đoko

Međutim, jedna od njih zavređuje posebno poštovanje jer dolazi od mog uvaženog prijatelja sa kojim odavno sarađujem!
Naime, juče oko 17 sati zazvonio je fiksni telefon u mom domu.
Sa druge strane "žice" javio se Prof. dr Jovan Kulinčević i uputio je mom domu najlepše čestitke za Božić.

Moji prijatelji Mađari su bili naši gosti na ručku i čuli su ceo razgovor.

Profa, iako u 89- toj godini života, pokazao je veliku ljudskost i poštovanje prema mojoj malenkosti, a moja veoma draga uspomena koju mi je podario sa posvetom bez ikakve novčane nadoknade jeste njegova knjiga PČELARSTVO.

Još 2007. godine Profa mi je knjigu sa ličnom posvetom ostavio u kancelariji Spos-a kod službenice Jagode Milenković, jer sam tada bio član IO!
Profina knjiga ima posebno mesto u mojoj vitrini pčelarske literature, koja je po broju prilična!

Hvala dragi moj Prijatelju, Gospodine profesore Kulinčeviću, na velikoj pažnji koja mi daje snage da nastavim sa stalnim učenjem od pčela i kolega, sa praktičnim pčelarenjem, edukativnim radom (kao dugogodišnji oficijelni predavač Spos-a), sa kolegama i mladima kao i pisanjem pčelarskog štiva sa planinskih prostora.

Živ i zdrav bio još mnogo godina!

Đoko

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Starost: 69
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
Odg: Prof. dr Jovan Kulinčević
« Odgovor #1 poslato: Januar 09, 2015, 08:49:23 »
Međutim, jedna od njih zavređuje posebno poštovanje jer dolazi od mog uvaženog prijatelja sa kojim odavno sarađujem!
Naime, juče oko 17 sati zazvonio je fiksni telefon u mom domu.
Sa druge strane "žice" javio se Prof. dr Jovan Kulinčević i uputio je mom domu najlepše čestitke za Božić.
Hvala dragi moj Prijatelju, Gospodine profesore Kulinčeviću, na velikoj pažnji koja mi daje snage da nastavim sa stalnim učenjem od pčela i kolega, sa praktičnim pčelarenjem, edukativnim radom (kao dugogodišnji oficijelni predavač Spos-a), sa kolegama i mladima kao i pisanjem pčelarskog štiva sa planinskih prostora.

Živ i zdrav bio još mnogo godina!

Tako je Djoko, neka nam poživi uvaženi profa još mnogo mnogo godina.
A telefonski poziv takve pčelarske i ljudske veličine svakako daje mnogo snage i volje za dalji rad. Sve pohvale.
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Prof. dr Jovan Kulinčević
« Odgovor #2 poslato: April 12, 2015, 20:49:21 »
Čovek puno puta doživi radosne trenutke od ljudi koji su veliki ne samo po funkcijama koje su obavljali  ili obavljaju, već pre svega
po čovečnosti koja je nemerljiva ljudska vrednost.
Danas me obradovao telefonski poziv poštovanog Prof. dr Jovana Kulinčevića koji mi je čestitao Praznik i poželeo sve najbolje.
Ceo dan se pitam, čime li je moja malenkost to zaslužila kod Profesora da me vrlo često pozove i porazgovaramo pre svega o zdravlju a onda neizbežno i o pčelama, što smo i danas to podugo činili?
Hvala dragi moj poštovani Profesore, dragi Prijatelju!
Živ mi i zdrav bio još mnogo godina.