Sve čestitke za Božić koje smo dobili a upućene domu Zečevića, veoma su nam drage jer dolaze od prijatelja.
Svim prijateljima koji su nam uputili čestitke povodom novogodišnjih i Božićnih praznika uz dužno poštovanje,
zahvaljujemo i želimo svaku sreću!
Beba i Đoko
Međutim, jedna od njih zavređuje posebno poštovanje jer dolazi od mog uvaženog prijatelja sa kojim odavno sarađujem!
Naime, juče oko 17 sati zazvonio je fiksni telefon u mom domu.
Sa druge strane "žice" javio se Prof. dr Jovan Kulinčević i uputio je mom domu najlepše čestitke za Božić.
Moji prijatelji Mađari su bili naši gosti na ručku i čuli su ceo razgovor.
Profa, iako u 89- toj godini života, pokazao je veliku ljudskost i poštovanje prema mojoj malenkosti, a moja veoma draga uspomena koju mi je podario sa posvetom bez ikakve novčane nadoknade jeste njegova knjiga PČELARSTVO.
Još 2007. godine Profa mi je knjigu sa ličnom posvetom ostavio u kancelariji Spos-a kod službenice Jagode Milenković, jer sam tada bio član IO!
Profina knjiga ima posebno mesto u mojoj vitrini pčelarske literature, koja je po broju prilična!
Hvala dragi moj Prijatelju, Gospodine profesore Kulinčeviću, na velikoj pažnji koja mi daje snage da nastavim sa stalnim učenjem od pčela i kolega, sa praktičnim pčelarenjem, edukativnim radom (kao dugogodišnji oficijelni predavač Spos-a), sa kolegama i mladima kao i pisanjem pčelarskog štiva sa planinskih prostora.
Živ i zdrav bio još mnogo godina!
Đoko