Ostale forumske teme > Pčelinjaci članova foruma u slici i reči

PCELINJAK-Petar Aleksic

<< < (24/75) > >>

Ilinčić Zoran:
Lijepo za vidjeti, divota jedna...

Bulatović Predrag:
Hvala ti Petre na ovim divnim video zapisima. Pozdrav iz kisnih Berana.

Kostadinović Rade:
Sto rece draga koleginica Verica bas sam uzivao u ovom prilogu. Ovakav unose polena i ovako pune korpice su bas za uzivanje i veliku radost.
Ovo nam je svima dovoljno da gledamo, ali omogucimo im i njihovo uzivanje - neka unesu polen koji su velikom mukom i dugotrajnim radom sakupile jer veoma malo izleta imaju polenarice dnevno.

Kostadinović Rade:

--- Citat: Đoko Zečević  Mart 10, 2013, 19:50:49 ---Pa Peca imam mirnu ruku, svaka čast!
A cvetnog praha, svih boja?

--- Kraj citata ---

Veoma vazna je balansirana belancevinasta ishrana - polen sa razlicitih biljaka, pa ova Djokina konstatacija zavrdjuje izuzetnu paznju.
Na svim lokacijama pcelari javljaju da je za sada jako dobar unos polena, pa ce pcelice ovo nastupajuce zahladjenje, lakse podneti, nadamo se da ce ubrzo se vratiti dnevnim aktivnostima.
Sada je veoma vazno da svako drustvo ima dodatu hranu iznad gneza (ram sa medom ili pogaca), i dobro i kvalitetno utopljavanja preko poklopne daske jer su tu gubici sada preko 40% toplote. Novinski papir 4-5 listova je odlican za to.

Aleksić Petar:
Zahvaljujem svima na poseti "mom pcelinjaku" i na lepim recima :)!Sve clanove foruma pozdravljam i zelim im uzitak u pcelarenju kao i mednu i bericetnu predstojecu sezonu.Ziveli!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju