Dana 12.02.2013. god. gost kraljevackih pcelara bio je profesor Djoko Zecevic. U prepunoj sali Regionalne privredne komore vise od 2 sata plenilo je paznju kraljevackih pcelara kao i gostiju iz Aleksandrovca, Trstenika, Kragujevca i Vrnjacke Banje pedavanje koje je odrzao uvazeni profesor. Ovim putem zelim da mu zahvalim na ulozenom trudu i nesebicnom zalaganju da do tancina razjasni svaki detalj. Predavanje je bilo besplatno. A kako je bilo u sali vidi se iz prilozenog
Zahvaljujem se kolegi i prijatelju Milanu na lepim rečima povodom mog gostovanja u Kraljevu.
Pa i kako nebih dao sve od sebe na skupu na kome su moji kolege i prijatelji iz udruženja pčelara Kraljevo, Slavko, Milan...
A pogotovo neverovatno veliki broj članova našeg Foruma!
Hvala im svima na ogromnoj pažnji koju su držali preko 2 sata mog izlaganja u kome sam pokušao da iznesem neka moja iskustva kao i tehnike rada mojih kolega u uspešnom izimljavanju naših miljenica i pripremi za glavnu pašu!
Ono što sam na samom početku naglasio jeste da ja nisam došao u Kraljevo da se hvališem kako sam izmislio "toplu vodu" u pčelarenju, (jer mi to svi znamo), ali sam naglasio da različito ocenjujemo koliko je ta voda topla, a ja samo želim da pojasnim kada i koliko je uistinu topla, sa mog nekog iskustvenog stanovišta!
Koliko sam u tome uspeo, na kolegama je da procene?
Ogromnu zahvalnost dugujem dragim članovima Foruma iz Aleksandrovca, Trstenika, Vrnjačke Banje, Kragujevca, koji su preko 50 km. doputovali da ih "uživo maltretiram" preko 2 sata!
Šta reći na kraju, dragi Forumaši Kraljeva i pomenutih mesta, za svaku ste pohvalu.
Doajenu Srpskog pčelarstva, gospodinu Stevu Galiću samo divljenje za dolazak i veliko strpljenje.
Veliki pozdrav svima!