Autor Tema: Г-дин Ђоко Зечевић у Краљеву  (Pročitano 8253 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Čurlić Zoran

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Maj 2012
  • Starost: 52
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kraljevo, Šumarice, Ušće Ibra u Z.Moravu 220m
Г-дин Ђоко Зечевић у Краљеву
« poslato: Februar 01, 2013, 11:01:25 »
Дана 12.02.2013.године у 18часова у сали привредне коморе у Краљеву гост ће нам бити Г-дин Ђока Зечевић са интересантним темама из пчеларства. :)

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Г-дин Ђоко Зечевић у Краљеву
« Odgovor #1 poslato: Februar 11, 2013, 00:16:58 »
Дана 12.02.2013.године у 18часова у сали привредне коморе у Краљеву гост ће нам бити Г-дин Ђока Зечевић са интересантним темама из пчеларства. :)

Pošto je kolega Zoran već najavio moje gostovanje u Kraljevu, želim da pozovem sve Forumaše koji su blizu Kraljeva da dođu u utorak da se družimo!
Samo da kažem da će predavanje trajati najverovatnije puna DVA sata ako se  prisutni slože?
Ustvari nema šta da se slažu jer ko ne može da izdrži, izlaz s ene naplaćuje.... ???
Tema je jako kompleksna a zove se "Izimljavanje i prolećni razvoj PZ do glavne paše": do bagrema ili livade!
Pa ko može da izdrži neka dođe, a može napustiti i na pola predavanja.

Pozdrav Kolegama

Van mreže Lazović Aleksandar

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Apr 2012
  • Starost: 55
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kraljevo, Sirča, 270mnv
« Odgovor #2 poslato: Februar 11, 2013, 15:31:01 »
Čika Đoko, jel da očekujemo neku pauzu između činova?
Tema je složena, treba sve to popamtiti i potom primeniti!!!

Dobro nam vi došli, ja upravo pokušavam da dozovem medije - da vaše gostovanje proprate u skladu sa svojim mogućnostima...

Vidimo se :)
L.A.

Van mreže Biočanin dr Nebojša

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Okt 2012
  • Starost: 47
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Pešter, Sjenica 850m i Kraljevo 250m
« Odgovor #3 poslato: Februar 11, 2013, 17:52:47 »
Sa velikim zadovoljstvom očekujemo našeg sutrašnjeg predavača prof. Đoka Zečevića.

Van mreže Divac Dragan

• Lutka
  • Član na forumu od: Nov 2011
  • Starost: 70
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bistrica- Nova Varos 745m
« Odgovor #4 poslato: Februar 11, 2013, 18:43:03 »
Kolega Đoko danas dođe do mene u kancelariju, sedosmo i popismo kaficu, pa mi se i pohvali kako će predavanje u Kraljevu biti jedinstveno i složeno pa je se za njega posebno pripremao.
Nakon toga sede i otputova za Matarušku Banju gde će boraviti do sutrašnjeg predavanja.
Prokomentarisah sada da je Đoko  mogao da održi predavanje i bez posebne pripreme ušta nimalo nesumnjam, jer je Đoko poseban pedagog sa višegodišnjim iskustvom.
Mogu samo reći da ko god je u mogućnosti treba da odsluša predavanje jer mu neće biti ni dosadno ni predugo a može biti od koristi.
Pozdrav iz Nove Varoši.

Van mreže Kovačević Marko

• Lutka
  • Član na forumu od: Jan 2012
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kragujevac 300m
« Odgovor #5 poslato: Februar 13, 2013, 14:39:28 »
Sinoc smo iz KG. Stevo Galic,Rage Kostadinovic i  Momcilo Milojevic   prisustvovali kvalitetnom predavanju koje je odrzao nas domacin DJoko Zecevic. Predavanje je trajalo  dva sata ,u   sali privredne komore Kraljeva skupilo se preko 100 pcelara a bilo je kolega iz drugih gradova.A bilo je i preko 30 forumasa,bice i slicica.
« Poslednja izmena: Februar 13, 2013, 16:00:43 od strane Milićević Dragan »

Van mreže Milojević Momčilo

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Dec 2012
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kragujevac, Teferic nv 260m
« Odgovor #6 poslato: Februar 13, 2013, 15:10:27 »

Марко, презиме исправи.
  Поздрав.

Van mreže Radosavljevic Sasa

• Matica
  • Starost: 42
  • "Župljanka" Brend iz Aleksandrovca Zupskog
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Rataje, Aleksandrovac Župa 350m
« Odgovor #7 poslato: Februar 13, 2013, 16:06:53 »
Predavanje prof.Djoka Zecevica u Kraljevu gradu sinoc JE ZA PAMCENJE.....
Pri ulasku u salu Privredne komore Kraljeva Djoka su clanovi udruzenja i gosti docekali gromoglasnim aplauzom.
Posle koga se Djoko pozdravio sa poznanicima i forumasim .....
Teme aktuelne za ovaj i nastupajuci period Izimljavanje i prolecni razvoj pcelinje zajednice priprema za bagremovu pasu
A sta pisati o PREDAVANJU koje je trajalo gotovo 2h20min, TO MORA DA SE DOZIVI, osim Djoka u sali se ni muva nije cula.
Sve pohvale predsedniku udruzenja i ostalim ljudima koji su zasluzni za ovo inzvaredno predavanje.
Preko 30 forumasa na jednom mestu drago mi je sto sam licno upoznao kolega sa kojim zajedno pisemo na ovom forumu.
Predavanju su prisustvovali kolege iz sledecih gradova:Kraljeva, Kragujevca, Vrnjacke Banje, Aleksandrovca i Trstenika.
Hvala Domacinu foruma na izuzetno korisnom predavanju.
Slike sam postavio na fejsu jer nemogu trenuto da ih smanjim ispod 200kb

Pozdrav Sasa
« Poslednja izmena: Februar 13, 2013, 22:46:17 od strane admin »
Košnica je alat a Pčelarenje zanat ;)

• Jaje
  • **
« Odgovor #8 poslato: Februar 13, 2013, 21:32:02 »
Otprilike je ovako bilo u Kraljevu...

Van mreže Baltić Milan

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Nov 2011
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: MATARUGE 220 mnm
  • Tip košnice: db 10
« Odgovor #9 poslato: Februar 13, 2013, 22:56:20 »
   Dana 12.02.2013. god. gost kraljevackih pcelara bio je profesor Djoko Zecevic. U prepunoj sali Regionalne privredne komore vise od 2 sata plenilo je paznju kraljevackih pcelara kao i gostiju iz Aleksandrovca, Trstenika, Kragujevca i Vrnjacke Banje pedavanje koje je odrzao uvazeni profesor. Ovim putem zelim da mu zahvalim na ulozenom trudu i nesebicnom zalaganju da do tancina razjasni svaki detalj. Predavanje je bilo besplatno. A kako je bilo u sali  vidi se iz prilozenog

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
« Odgovor #10 poslato: Februar 14, 2013, 04:01:57 »
   Dana 12.02.2013. god. gost kraljevackih pcelara bio je profesor Djoko Zecevic. U prepunoj sali Regionalne privredne komore vise od 2 sata plenilo je paznju kraljevackih pcelara kao i gostiju iz Aleksandrovca, Trstenika, Kragujevca i Vrnjacke Banje pedavanje koje je odrzao uvazeni profesor. Ovim putem zelim da mu zahvalim na ulozenom trudu i nesebicnom zalaganju da do tancina razjasni svaki detalj. Predavanje je bilo besplatno. A kako je bilo u sali  vidi se iz prilozenog

Zahvaljujem se kolegi i prijatelju Milanu na lepim rečima povodom mog gostovanja u Kraljevu.
Pa i kako nebih dao sve od sebe na skupu na kome su moji kolege i prijatelji iz udruženja pčelara Kraljevo, Slavko, Milan...
A pogotovo neverovatno veliki broj članova našeg Foruma!

Hvala im svima na ogromnoj pažnji koju su držali preko 2 sata mog izlaganja u kome sam pokušao da iznesem neka moja iskustva kao i tehnike rada mojih kolega u uspešnom izimljavanju naših miljenica i pripremi za glavnu pašu!

Ono što sam na samom početku naglasio jeste da ja nisam došao u Kraljevo da se hvališem kako sam izmislio "toplu vodu" u pčelarenju, (jer mi to svi znamo), ali sam naglasio da različito ocenjujemo koliko je ta voda topla, a ja samo želim da pojasnim kada i koliko je uistinu topla, sa mog nekog iskustvenog stanovišta!
Koliko sam u tome uspeo, na kolegama je da procene?

Ogromnu zahvalnost dugujem dragim članovima Foruma iz Aleksandrovca, Trstenika, Vrnjačke Banje, Kragujevca, koji su preko 50 km. doputovali da ih "uživo maltretiram" preko 2 sata!
Šta reći na kraju, dragi Forumaši Kraljeva i pomenutih mesta, za svaku ste pohvalu.

Doajenu Srpskog pčelarstva, gospodinu Stevu Galiću samo divljenje za dolazak i veliko strpljenje.

Veliki pozdrav svima!

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #11 poslato: Februar 14, 2013, 04:15:47 »
Da napomenem kada je plaćanje u pitanju!
Nije sve u novcu (mada se bez njega ne može), Kraljevčani su platili gorivo u punom iznosu (40 evra), ali ambijent u Privrednoj komori Grada, prisustvo meni dargih kolega, fantastična tehnika (dva video bima sa dva velika ekrana), nema cenu i tim je moje zadovoljstvo veće i vrlo plaćeno. 
Evi snimaka kolega Stojkovića i Baltića kao i doajena našeg pčelartsva, dragog mi čika Steva Galića iz Kragujevca, moje malenksoti na predavanju kao i dragih kolega na časti u restoranu!

• Jaje
  • **
« Odgovor #12 poslato: Februar 14, 2013, 08:24:40 »
Lepo, za mene jako korisno Đokovo gostovanje, a prijatna je bila i atmosfera na koktelu!
Ostale slike nemam pravo da komentarišem :)

Van mreže Daniloski Blagoja - tajmistance

• Matica
« Odgovor #13 poslato: Februar 14, 2013, 17:09:40 »
А шта друго реќи Профо него одлично предавање,а богме и дружење,све најбоље желим свима!

Van mreže Stojković Slavko

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Avg 2012
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kraljevo - Kovanluk, 340mnv
« Odgovor #14 poslato: Februar 17, 2013, 21:38:16 »
Kao što reče Baltić, predavanje profesora Đoka Zečevića je bilo ODLIČNO!
Tačno 2 sata i 19 minuta, prepuno korisnih informacija o pripremi pčela za prolećnu pašu.
Dodao bih da smo ostali sa Đokom na druženju do duboko u noć.

Završio bih mojom izrekom: Da moj pčelinjak bude lep za goste, a za mene pune košnice pčela i meda!

Pozdrav iz Kovanluka!
Slavko